När ska man säga stopp?

Psykisk ohläsa

Hur mycket ska man orka tills man säger stopp? Precis innan kroppen säger stopp?

Jag har världens jobbigaste vecka. De senaste två veckorna har jag jobbat såå mycket så jag knappt hunnit vara hemma något. Jag är här den mesta tiden av min vakna tid.

Men jag har en fråga till det här. Hur mycket ska man ta? Alltså min kropp börjar kännas sönderstressad igen, magen säger ifrån, hjärnan säger ifrån. Så hur långt ska det gå? Min kollega sa idag ''Åh va skönt det är, jag känner mig så lugn''. Jag tänkte ''LUGN?? HUR FAN KAN DU VA LUGN???'' Jag är här uppe, svarade jag med handen ovanför huvudet. Ingenting är lugnt för mig just nu. Den och den är sjuk, vikarier, finns det några? nej okej då får jag gå på knäna. Jag vill så mycket och jag vill verkligen göra allt för barnen och mina kollegor men jag vet bara inte hur mycket jag kan ge innan jag faller ihop. Jag vill ge allt men det måste sättas stopp för.

Jag är så otroligt trött, hela tiden för att ALL min energi går till jobbet. Jag kan bara sova, sova och sova. I måndags somnade jag 16.30 och sov tills tisdagsmorgonen. Jag behöver läsa på mer utav detta. Är det någon utav er som kanske har någon hjälp eller tips till mig?

Jag tror att min kropp säger stopp nu.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter