NEXTORY TIPS!!

Heeeej snuttisar!

Jag lyssnar ju en del på NEXTORY och en hel del böcker och ville tipsa lite till er. Det finns såna bra böcker, jag tycker ju inte om att lyssna på poddar för jag förstår inte det roliga med det haha, (förrutom rättegångspodden och p3 dokumentär hehe). Tänkte att det måste finnas mer personer som mig så jag delar med mig! Har ni nå tips? SNÄLLA, dela med er!

GÖMDA av Liza Marklund.

Okej, wow, Det här är den BÄÄÄÄSTA boken jag någonsin läst/lyssnat på. Det var verkligen nr 1 när jag skulle välja ut böcker till detta inlägg. Jag vill verkligen att alla ska ha läst eller lyssnat på denna.

Detta är en sann historia och man får följa Maria ''Mia'' Eriksson och hennes familj i deras liv som är enbart trakasserier och hot från hennes ex. Dem lever i fara och vart dom än gömmer sig, så hittar han dem varje gång. Man vill bara lyssna mer och mer!

Detta är verkligen tips, tips tips! p.s. Finns en nr 2 av denna också som heter ASYL. Sjukt bra den med.

Allt jag kan säga om denna bok är usch, vilka hemska personer det finns i världen. Denna bok förklarar vad som hände med Bobby, den söta, snälla och trevliga pojken. Och vilken sjuk familj han hade.

Denna rekommenderar jag för att man får en syn på vad som kan hända i verkligheten, att man kanske ska ha ett extra öga öppet. Speciellt om man jobbar på förskola eller skola.

Mord & Martinis, 9 delar.

Hahah alltså så fort jag såg att jag valt denna boken så skrattar jag lite. Den här serien är så underhållande men ändå sååå,såå spännande. Man får följa Bella som jobbar på en eventbyrå och driver en blogg. Hon trivs på sitt jobb men hon är lite bortglömd. INGEN läser hennes blogg, inte ens pojkvännen, men en kväll så ändras allt. Det blir en mordlösarblogg. Haha den är sååå kul men spännande!

​Bakom stängda dörrar av Kristina Hanssen

​Jaha, ännu en hemsk bok. Men alltså wow!! Tack alla människor och författare som vill förverkliga sådana här händelser. Det ger oss omkring ett helt annat sätt att se på det hela. 

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter