NY KONTINENTALSÄNG?

Samarbeten

-Inlägget innehåller annonslänkar från nordiskarum.se-

VI BEHÖVER EN NY SÄNG, ASAP!

Alltså jag är så ledsen för att vi köpte en säng utan garantier. Vi köpte våran säng på ett företag som inte är speciellt dyrt men det är riiiktigt kass kvalité. Nu när jag har kollat runt så har jag hittat super fina sängar från nordiskarum.se som detta inlägget är ett samarbete med, jag är såå glad för det!

När man köper en ny säng så är det mycket man ska kolla på, tex garantier och pris. När jag kollar på nordiskarums hemsida och läser om deras kontinentalsängar så hittar jag följande text ’’ Du tillbringar större delen av ditt liv i en säng eller en kontinentalsäng, därför är det viktigt att du väljer en säng som passar just dina behov. Våra sängar tillverkas både i Europa och Asien. Vi importerar dem direkt från fabriken för att kunna hålla så lågt pris som möjligt. Vi har 10 års garanti som täcker ram- och fjäderbrott, allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp.’’ Och hur bra är inte det? Jag bara önskar att alla möbelaffärer har denna garanti?

När vi ska köpa en ny kontinentalsäng så kommer vi garanterat att göra det via nordiskarum. Det är precis den servicen som de har som man själv vill ha. Ska ni köpa ny säng? Gör som jag, vänd er till Nordiskarum.se för att hitta kontinentalsängar till bra priser!

Det finns så många olika sängar hos nordiskarum, alla olika färger, material och sänggavlar. Det kan vara mönster på sänggaveln eller inte, olika storlekar på alla sängar och ja, jag är sjukt nöjd med deras utbud och kan inte vänta längre tills att köpa en ny säng. Måste tjata på Emil nu så han också blir lika taggad som jag haha!

Jag lägger in bilder på mina favoriter bland kontinentalsängar här nedan (Den till höger är min favvo, hihi)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter