PADEL

SOMMAR 2020, Samarbeten

-Inlägget är i samarbete med pdlcenter.se-

God morgon tisdag!

Emil har spelat en sport ett tag nu som jag inte alls har förstått vad det är, Padel. Nu har jag faktist förstått vad det är och det verkar hur roligt som helst, jag tänkte att vi skulle skaffa barnvakt så ska han ta med mig att spela padel i Västerås. Emil och hans kompisar spelar faktist ofta, han har köpt nytt racket och allting haha!

När vi ska spela så ska jag hyra ett racket första gångerna bara för att få känna på, men jag tror att spela padel tillsammans kommer att vara jätte roligt verkligen. Det är ju en sport som många pratar om och jag vet att även min bästa tjejkompis har provat på det, så det är väl bara jag i hela världen som inte provat ännu haha, men inte länge till. Jag är taggad till max!

PDLCENTER.SE har center lite överallt i Sverige så om ni läsare inte bor här omkring Västerås så är det absolut ingen fara. Dem har padelcenter i följande städer:

Frösön

Skellefteå

Hudiksvall

Östersund

Frihamnen

Linköping

Västerås

Falkenberg

Göteborg

Karlskrona

Lund

Malmö

Mölnlycke

Trollhättan

ViaredNu när jag skrev listan insåg jag hur stort det är och hur många det är som spelar padel?! Spelar du padel? Om du gör det, ge mig dina bästa tips i kommentarerna så jag kan slå Emil sen ;) Vad brukar du träna annars?


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Nej, jag har inte testat, men min man har gjort det med sina kollegor. Han gillar det och säger att det är riktigt svettigt.
nouw.com/carolinalarsson
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter