Personlig utveckling & företagande!

Samarbeten

-Inlägget är reklam för Företagarna-

Alla mina underbara människor! Hur mår ni? Jag mår bra tack!

Jag har ett samarbete ihop med Företagarna idag och jag är så glad för det för jag har hittat ett nytt nätverk för företagare! Företagarna företräder omkring 60 000 företagare genom 250 lokalföreningar. Företagarna erbjuder ett nätverk, kunskap och praktisk hjälp för att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika! Att vara medlem i Företagarnas verksamhet så får man många förmåner t.ex Fri juridisk telefonrådgivning, Rabatter och förmåner som hos IKEA, SJ och Volvo, ett nätverk som är lokalt och i hela Sverige, försäkringar m.m.

Jag har ju en dröm om att om några år vara en egen företagare och driva mitt egna inom sociala medier och jag kommer absolut att använda mig utav Företagarnas verksamhet, Känslan av att bara vara med i en sån stor gemenskap bland företagare känns ju hur coolt som helst. Jag längtar verkligen tills jag når ett utav mina delmål här i livet. Jag sätter upp mål varje månad och även om det kan vara små mål så tar jag ett nytt steg mot framtiden med alla mål, varje mål räknas verkligen! Ett tips till er är att lyssna på mycket böcker och poddar om att driva eget, jag insåg nu att Företagarna har en podd som heter #Företagarpodden och direkt efter att jag har skrivit detta inlägg ska jag ta en promenad med Luna i barnvagnen och lyssna på ett avsnitt! Personlig utveckling är verkligen så himla viktigt om man vill komma någonstans i livet.

Något jag också verkligen gillar hos Företagarna och verkligen är användbart är att man får fri juridisk telefonrådgivning och ett nätverk så man kan få den hjälpen man behöver, Antingen utav andra företagare eller från en jurist. Man behöver inte vara företagare för att vara medlem, man kan vara ’’stödjande medlem’’ också, det är ju hur bra som helst!

För att komma till Företagarnas hemsida så gå in på https://www.foretagarna.se


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter