PIZZA NIGHT

HÖST 2019

God eftermiddag mina vänner! Hur mår ni? Jag mår helt okej tack!

Igår så var det en hektiskt dag så idag är det bara en mysdag hemma. Först så var vi hos barnmorskan för en kontroll och allting såg jätte bra ut vi pratade om hur jag mår, mätte magen och lyssnade på moschis hjärtljud som lät jätte fint. Efter det så åkte jag in till stan för att jag skulle hämta maten från ICA Maxi då vi handlar online nu när jag har så ont i ryggen. Jag hade lite tid över innan det kunde hämtas så jag var in på MIO och IKEA för att kika på lite inredning. Jag hittade lite ljus och ljushållare. Det är mycket sånt smått som gör ett hem helt<3

Efter jag hämtat varorna så var det plattan i mattan hem och packa in varorna för att sedan åka på del 2/2 utav föräldrakursen. Denna gång var mycket mer givande än den förra. Vi pratade mycket om amning och anknytning. Det var nästan lite mysigt att sitta där och prata om det. När vi kom hem så lagade vi hemmagjord pizza och bara mös på soffan resten av kvällen.

Idag är det en ny dag och jag har bara vart hemma och planerar att bara vara hemma idag med. Jag har tvättat lite, vikt och hängt ren tvätt, gått runt och plockat lite och även vilat. Även om jag inte anstränger mig så speciellt mycket så blir jag jätte, jätte trött och måste lägga mig i sängen ibland. Ute blåser det och är mulet, känns lite som höst men fortfarande för varmt för det. Längtar tills det blir riktig höst så man kan smyga omkring i stora stickade tröjor osv. Jag är en hösttjej.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter