POSTER STORE

Husbygget 2018/2019

Hej!! Hur mår ni idag? Jag mår super!

Detta inlägg är ett samarbete med Poster Store som är helt fantastiska!

Jag har precis hämtat ut ett paket, jag har nämligen klickat hem en hel drös med tavlor och posters ifrån Poster Store till nya huset, och WOW va snyggt det kommer bli! Jag är så himla taggad på att huset ska bli klart så att jag kan få sätta upp dem haha! Jag har valt tre stycken till sovrummet, kan lägga in dem här nedan med länkar och sen har jag beställt till vår tavelvägg som vi ska ha i hallen. E var också med och valde dessa så känns kul att kunna bygga upp vårt hem tillsammans in i minsta detalj. Något som hjälpte mig att välja var att kika på deras tavelväggar som dem har på sin hemsida, länkar det HÄR , så kan ni kika!

Jag har alltid tyckt att det har vart lite dyrt med tavlor och posters så jag har aldrig riktigt köpt några men tillsammans med Poster Store så fixade vi en GRYM rabattkod som gjorde det hela bättre och billigare. Ni kan ange emmysofie30 för 30%(!!) rabatt hos Poster Store . Hur bra är inte det? Rabattkoden gäller för både posters och ramar (gäller ej SELECTION) fram till och med 2019-02-04 Så passa på nu innan det går ut!

Dessa 3 ska jag ha ovanför sängen i denna ordning. Corridor Poster // Always kiss me goodnight Poster // Window lights poster

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter