POSTNORD

Vinter 2017//18

''Välkommen till Podtnord, du pratar med Emmy Andersson''


Detta säger jag ungefär i snitt 90 ggr per dag och ibland får till svar ''Aa hej, och du jobbar på världens sämsta företag'', men vet ni vad`? Jag tycker verkligen inte det.

Ja jag jobbar på postnords kundtjänst i Västerås och besvarar samtal från hela landet. Jag vet att många undrar hur det är att jobba på ''Sveriges mest hatade företag'' (Vilket inte är sant). Jag tycker om det, väldigt mycket. Får ofta höra ''Hur kan du välja att jobba där?'' ''Du måste ju få så mycket skit hela dagarna'', ''Det ringer väl bara in arga kunder?''. Men nej, absolut inte!


Den största delen av mina samtal handlar ofta om någon söt tant som ringer in och undrar över frimärken eller någon tjej som tappat bort avin för att hämta ut sina nya skor & jag löser det åt dom och dom blir så glada. Jag får nog mer höra '' Åh tack snälla du, du är så snäll. Förstår inte att folk smutskastar er.'' än ''Fan va ni suger'' (dessa är exempel).


De personerna som ringer in och är arga, förstår jag absolut, i vissa fall så håller jag med till 100% att något konstigt har skett men det brukar oftast lösa sig i slutändan.


Idag tex, hade jag en kvinna som ringde in som skulle få en hemkörning av ett paket. I tjänsten så ingår inte det att chauffören ska bära upp paketet för alla trappor osv men hon hade en 3 veckors bebis hemma och hade precis gjort kejsarsnitt. Då tog jag saken i egna händer och ringde ut till terminalen som i sin tur ringde till chauffören så att hon inte skulle behöva göra så mycket. Hon vart vääldigt glad när jag meddelade detta till henne.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

larssonemilia
larssonemilia,
Vilket bra inlägg! Förstår faktiskt inte alla som BARA klagar, har aldrig vad jag kommer på haft nå större problem med dom!! 🙌🏼
nouw.com/larssonemilia
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter