Ryck upp dig Emmy!

VINTER 2018//2019

Godkväll sötisar! Still sick? Oh yes. Jag har lovat mig själv att släpper inte halsontet tills på onsdag så ringer jag läkaren. Då har jag vart sjuk i 3!! veckor!

Nu när jag gått hemma hela dagarna så har jag verkligen tappat mitt utseende? Eftersom jag knappt går ut och träffar folk så går jag runt osminkad och inte ens borstat håret vissa dagar. Jag har gått och blivit misär haha! Så från och med imorgon ska jag bättra mig med det så ni får se lite mer bilder på mig och kanske inte på mina blommor i badrummet som nedan? Haha.. Dags att rycka upp mig!

Vad händer mer imorgon då? Jo jag tänker skita i min hals imorgon och åka o simma. Jag har inte gjort det sen jag blev sjuk och jag MÅSTE ut och träffa människor! Även om jag inte pratar med någon på badhuset så får jag ändå se något annat än mig och E! Idag släpade han med mig till Erikslund btw för att vi skulle kolla på ett visst golv och för att få ut mig. Vi kom hem med ett nytt duschdraperi från H&M HOME iallafall, vart mycket bättre i vårt badrum. Han är väl för go den där snutten <3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter