Sick

Vinter 2016//2017

Haha hej finisar! Hur mår ni? JAG ÄR SJUK???! Japp, har sån jävla halsont och ont i kroppen så vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag har legat hemma hela dagen framför youtube förutom när jag var och lämnade kaffe till E ute i huset. Jag tvingade iväg mig för hans skull, stackarn fryser säkert där ute <3 Men var ändå glad att jag tvingade ut mig själv för det var verkligen såå himla fint väder ute, hann åka precis innan det blev mörkt. Se bilderna nedan, det där är utanför huset!

Jag blev säkert sjuk när jag och Michaela var ute och åkte skridskor för ett par dagar sedan, ni vet man har mycket kläder och blir varm, öppnar upp jackan för att man är så varm men då blir man kall och sen håller man på så där. DUMT gjort utav mig! Sen att jag var och simmade igår gjorde väl inte heller saken bättre, gick ut med blött hår osv. Det är liksom -10 ute typ..

Jaja, jag ska bädda ner mig nu i sängen med en kopp te och kolla på någon serie, har ni nå tips? Måste blir frisk snabbt som f*n. Tack för ni läser <3

Outfit för isen, isprinsessa? Äsch jag kunde väl få vara det för en dag. Puss.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter