SJUK I 24H?

SOMMAR 2020

Alltså det konstigaste inträffade mig söndag-måndag. Jag var ''dödssjuk'' i typ 24h? Det började på söndagseftermiddagen när vi skulle gå till lekparken. Jag var såå trött och hade ont i kroppen, Jag kände mig liksom svag. Emil fick dra vagnen för jag orkade inte?? När vi kom hem där ifrån så låg jag bara på soffan med Luna och myste. Jag skulle ställa mig och laga mat men jag orkade knappt stå, jag började må illa och snora. Vid 19 så sov både jag och Luna!

Vaknade vid 22 och tänkte att jag behövde få i mig vatten och mat men fick inte i mig någonting. Vi har en extra madrass som Emil hjälpte mig att bädda ut i vardagsrummet för jag kände att jag verkligen behövde sova. Så Emil fick ta Luna den natten och jag behövde vara själv. När jag vaknade tidigt på morgonen så hade jag astma och såå ont i kroppen så jag kunde knappt ställa mig upp själv. Tänkte att jag skulle pigga på mig efter en kopp kaffe så sa till Emil att han kunde åka och jobba. Redan efter någon timme så fick han komma hem för jag orkade inte bära Luna, så svag var jag..

När han kom hem så tog jag astmamedicin och typ kröp in till sovrummet och däckade. Sov heeela dagen med små uppvak för vatten. Från ingenstans så blev jag piggare och nästa morgon vaknade jag upp helt frisk. Hur konstigt? Vad tror ni detta var?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Bebisbloggen
Bebisbloggen,
Stackare! Vilken tur att det gick över!
nouw.com/bebisbloggen
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter