Sjukhusbesök

Höst 2018

Hej hopp från en lite halvsnurrig Emmy <3 Hur mår ni? Jag mår okej.

Söndag-tisdag kväll så har jag legat inlagd på sjukhus. Inget jätte allvarligt men väldigt personligt så vill inte dela med mig ännu men jag har ju bloggen för att få skriva av mig så det är det jag kommer göra.

Även om det inte är något jätte allvarligt så har jag verkligen mått skit, idag är första dagen jag har mått relativt bra. Fortfarande lite svårt att göra allting själv så beställde hem mat idag på lunchen och mamma kom med mat sen. Nu tänker ni väl men vart är E ?! Haha han finns också här för mig, så mycket han kan. Mitt i detta sjuka tillstånd så har vi ju planerat att resa huset så han har åkt från husbygget in till en hög och nyopererad Emmy och sen hem för att sova så han orkar med nästa dag på husbygget. Jag har inte vart den bästa flickvännen den senaste veckan pga sorg och smärta men han har verkligen vart världens bästa pojkvän trots detta. Han har haft otroligt mycket själv och sen även sorg för honom i detta, plus mig som låg inlagt. Han har ett psyke av stål, min älskling<3

Jag fick komma hem igår kväll alltså och trots min smärta så skulle jag verkligen till huset haha, jag ville se när väggarna var på plats! Tyvärr inga bilder där ifrån men ska åka dit imorgon och fota lite. Nu när sjukhusvistelsen är över så ska det bli ett nytt kapitel i livet för oss båda, speciellt för mig (vågar inte tala för E). Jag behöver det verkligen, fokusera på mig själv och mitt liv. Kanske få skriva av mig lite mer här på bloggen vilket behövs och fokusera på livet.


Och STORT tack till er alla som skickar så fina och värmande saker. Bara ett hjärta värmer, tack❤️

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Skickar stora kramar till dig vännen <33
nouw.com/matildaberlin
emmysofie
emmysofie,
Finaste, tack<333
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter