Ska du ta körkort?

-Inlägget är i samarbete med Trafiko.se-God förmiddag mina fina läsare! Hur har ni det denna måndag?


Idag ska jag dela med mig av ett jätteroligt samarbete som handlar om att ta körkort och det är hur enkelt som helst. Nu när det är sommar så vet jag att det är många som tar körkort, det är ju den optimala tiden för just det! Jag tog under sommaren och även mina vänner. Vi ville inte köra runt i snöstorm haha, det var i alla fall därför jag valde att vänta till sommaren (jag fyller sent i december).


Så vad gör trafiko då? Jo, dem erbjuder handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Det som gör allting så enkelt är att du kan boka kurserna direkt i mobilen! En till sak som dem erbjuder är något som jag önskar fanns när jag skulle ta körkort, det är att dem har en digital plattform för övningskörning. Där finns alla körmoment du ska träna på inför din uppkörning, hur bra? När du har gått någon av deras kurser inom tex handledarkurs eller tex teoripaketen så får du tillgång till den plattformen helt gratis! Jag känner nu att när jag skriver detta inlägg så MÅSTE jag rekommendera min lillasyster om detta, hon som ska ta körkort i höst så detta passar ju perfekt.

När jag skulle ta körkort så tyckte jag att det var svårt och jobbigt att plugga för jag var tvungen att sitta dag ut och dag in med den där tråkiga boken, hade det funnits online för ca 6 år sedan så hade det vart heeelt annorlunda att plugga tror jag. Det hade vart så mycket enklare för mig i alla fall!

Du kan även se dina framsteg direkt i telefonen och beställa boken, men även göra körkortsfrågor och få teorilektioner ONLINE, jag är helt amazed över detta haha. Ska du ta körkort i sommar? Eller har du planer för att ta det framöver?


För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter