SKINROLLER PRO- MIN RÄDDARE

SOMMAR 2020, Samarbeten

-Inlägget är i samarbete med Skinroller-

Okej jag måste delande mig av mitt nya verktyg inom hudvård, Skinroller PRO. Jag har använt min 3 gånger nu och jag känner verkligen skillnad!

SKINROLLER.SE (klick) grundades 2012 med visionen om att flytta salongen till sitt egna hem. Framför allt så vill dem inspirera oss alla att ta våran hudvårdsrutin till en HELT ny nivå, genom att skapa en rutin som snabbt ger resultat. Deras stolthet är just denna produkt, Skinroller Pro.

Skinroller Pro är en hudroller som är en kvalitetssäkrad och resultatinriktad hudvårdsbehandling, det är så nära en salongsbehandling du kan komma i ditt egna hem.

Fördelar med skinroller PRO

1. Skinroller PRO öppnar mikroanalys i huden och ökar hudens absorption av hudvårdsprodukter med upp till 200%

2. Naturlig stimulering av hudens elastin- och kollagenproduktion.

3. Effektiv behandling mot för tidigt åldrande, pigmentering, acneärr och förstorade porer.


Hur använder man då Skinroller Pro?

Steg 1

Du ska rengöra ditt ansikte innan du använder Skinroller PRO. Sedan ska du rulla fram och tillbaka i raka drag med ett lagom tryck. Rulla sedan 5-10 gånger åt samma håll för att sedan byta riktning. Du ska rolla i alla 4 riktningar: Vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

Steg 2

Applicera valfritt serum eller ögonkräm på behandlingsområdet.

Steg 3

Rengör din Skinroller PRO med alkohol eller rengöringsspray. VIKTIGT, så du inte får in onödig smuts i din hud.


3 VANLIGA FRÅGORHur fort får man resultat?

-Man kan känna en förbättring redan efter den första behandlingen men detta är inte en så kallad Quick-fix. Processen kan pågå i flera veckor men många ser ofta synliga förändringar redan efter en vecka. Förnyelse av det yttersta hudlagret sker ungefär var 40:e dag vilket innebär att efter bara ett par behandlingstillfälle kan förändringen vara betydande.Finns det några risker med Skinroller?

-Man ska inte använda Skinroller PRO om man behandlar huden med kortisonkräm. Man bör även avstå från microneedling om man är gravid samt väldigt nyligen har genomgått en operation eller ansiktskirurgi. Vd frågor bör man kolla med hudläkare innan användning.Hur ofta ska jag använda Skinroller?

-För bästa resultat rekommenderar dem att man utför en microneedling-behandling med din skinroller 1-2 ggr per vecka.

(Min hud direkt efter min först behandling)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter