Snapshots + vart in på förlossningen!

GRAVID 2019, Sommar 2019

Hej igen mina finisar<3 Jag tänkte iallafall uppdatera er om vad som har hänt den senaste tiden när jag har vart ''borta''. Det tycker jag att ni har rätt till!

Jag har vart på kräftkväll hemma hos Michaela och Moschi fick även en present då, ett par Nike's, alltsåå wow va glad jag blev! Hennes första smår skorisar hihihi.

.

Ett stooort paket från Libero kom hem till oss, otroligt tacksam för detta pressutskick!

.


Vi har tvättat bebiskläder, alltså jag gör så sött allting är.

.

BB-väskan har börjat småpackas hihi, och tur är väl det för vi var in på förlossningen i lördags!!!

.

Och ja i lördags var vi som sagt inne på förlossningen. Jag hade väääldigt mycket sammandragningar och vissa utav dem gjorde riktigt ont. Först så ringde vi in till förlossningen men hon bad mig avvakta lite och vila i några timmar. Efter ungefär 2h så hade det inte blivit bättre alls, utan bara sämre. Då ringde vi in igen och då bad dem oss att komma in. Jag fick ligga med ctg i en halvtimme typ och sen undersöktes jag utav läkare. Allting såg bra ut enligt dem och de kunde inte riktigt förklara varför jag hade så mycket sammandragningar. MEN på natten sen så fick jag springa på toaletten för att göra nr 2 (sorry) och spy i en hink samtidigt. Efter det så mådde jag PRIMA haha! Var väl säkert bara kroppen som behövde få ur sig något olämpligt som jag ätit!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter