SOMMARDAG

VÅR 2020

-Inlägget innehåller annonslänkar från Nextory-

Go'kväll, Vilken dag det har vart här i Hallstahammar! WOOW säger jag bara!

Jag och Luna började morgonen med sovmorgon, Hon och Emil gick upp kl 05 så det passade perfekt med att hon skulle somna om strax innan 7 så jag fick fortsätta sova efter jag lagt henne. När vi klev upp så åt vi frulle och sen tog vi oss ut. Det var redan 18 grader vid kl 10?! Äntligen är sommaren på g. Vi vattnade gräsmattan så den inte blir helt uttorkad, vi håller ju på att så gräsmattan nu så då är det extra viktigt att vattna varje dag.


Efter det så tog jag ut hennes lekhage och vi satt i skuggan och lekte, så himla mysigt. Inte visste jag att man kunde ha så roligt med en 7 månaders bebis? Alltså vi har verkligen såå kul och skrattar så mycket tillsammans. Läängtar tills hon börjar prata så man kan ha ''riktiga'' konversationer med henne.

När hon somnade så la jag mig och solade en stund med en bok i hörlurarna. Måste verkligen få tipsa om Nextory igen, Med koden ''EMMY30'' så får ni 30 dagars fri lyssning istället för 14 dagar, det är verkligen såå värt det. Ni kan även klicka här (klick) så är koden redan ifylld så det är bara tuta och köra.

Hur har eran dag vart?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Jag älskar Nextory! Bästa jag vet.
Min dag har varit väldigt bra faktiskt, det var verkligen sommarvärme igår så jag njöt ordentligt igår. Blev lite solbränd 🌻🌞
nouw.com/moayrvelid
emmysofie
emmysofie,
Så skönt att sommaren äntligen är påväg <3
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter