Söndagsplaner

VINTER 2018//2019

(I samarbete med Gainomax)

God morgon snuttisar! Hur mår ni? Idag mår jag jäätte bra, Som ni vet så älskar jag ju söndagar och idag så ska jag vara hundvakt till min mammas hund, jag tänkte gå på långprommis och leka oss trötta i hundgården. Det behöver jag verkligen då jag inte har hunnit träna eller simmat denna vecka.

Förra veckan så hann jag med både träning och simning, och vet ni? Jag har hittat det bästa mellanmålet efter träningen, Speciellt efter simningen, blir ni också hungriga efter ni har badat haha? Kanske bara jag! MEN, jag har fått chansen att smaka Gainomax nya bars som var helt fantastiska. Jag har fått prova de 3 nya smakerna ''CREAMY CARAMEL'' ''CRISPY PEANUT'' & ''SOFT NOUGAT''. Min favorit är creamy caramel tror jag haha? Får man tro?! Alla var verkligen goda, det jag gillade med dem var att dem inte var sådär matiga som andra barer kan vara. Vissa barer kan vara väldigt mustiga och nästan smaka likadant trots olika smaker? Förstår ni vad jag menar? Det som jag vill komma fram till var att dessa smakar nästan som en chokladkaka, och har inte den där mastiga smaken som man nästan mår illa utav.

Jag vill ge Gainomax nya barer 5/5 då dem verkligen har lyckats med smaken utan en massa extra tillsatser. #gainomaxonthego

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter