Splash flash

VINTER 2018//2019

Godkväll mina fina vänner<3
Ikväll mår jag bra, bättre än resterande kvällar denna vecka. Kanske för det är fredag imorgon och då är det nära till lördag och Stockholm. Imorgon vet jag att dagen kommer bli fullspäckad. Jag har ett telefonmöte vid 11:00, måste packa inför Stockholm, städa i lgh för vi ska ha kalas för E direkt när vi kmr hem från Stockholm och sen försöka hinna träna någon gång där emellan??

Idag har vart en konstig dag, mina lediga dagar går inte att fylla hela tiden om jag inte typ spenderar en massa pengar haha och det är INTE ekonomiskt tänkande!! Jag har mest bara strosat runt hemma förutom nu på kvällen när jag fick med mig E till badhuset för ett motionssim-pass. Varma poolen var också öppen så efter ungefär en timme så gick vi in dit och slappnade av.
Ikväll var det säsongstart utav Wahlgrens värld också, haha sååå himla rolig familj. Kan ni adoptera mig nu??

Angående bilderna jag väljer idag så tänkte jag först inte lägga ut dem, jag tycker jag ser tjock och ful ut. Men nu när jag väl ska publicera inlägget så känner jag bara, jaha? Kan jag inte få sticka ut från normen och kanske inte ha den mest perfekta kroppen? Kan jag kanske bryta någons flöde? Jag börjar här på bloggen iallafall.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter