Stockholm

VINTER 2018//2019

Go'kväll mina kära! Hur är det med er? Med mig är det underbart. Idag är det E's födelsedag, han fyller hela 27 år idag, snart närmar sig 30 ;) (Skoja babe). Men i present utav mig så fick han en stockholmstripp. Hotell, resa, lunch osv. Vi har verkligen haft det fantastiskt.

Vi åkte tidigt igår morse så att vi skulle ha hela dagen på oss i vår fina huvudstad. Tåget gick strax innan 9 så vi var framme till 10:00. Vi checkade in på hotellet, Scandic Continental, och fick ett jätte fint rum på 10:onde våningen, vi är så nöjda. Till och med färgen på väggen var perfekt, exakt den färgen vi ska ha på väggarna i sovrummet i huset! När vi var incheckade så började hungern komma, vi gick ner och hittade nå snabbt att äta för att sedan dra oss upp till hotellrummet igen. När vi var mätta och belåtna så drog vi oss ner till drottninggatan för lite shopping, strosande och en sen lunch. Vi drog in på någon restaurang som såg mysig ut utan att knappt kolla menyn, och vilken succé det blev! Jag tog en cesar sallad med husets bubbel & E tog dagens lunch med en öl. Efter lunchen så gick vi tillbaka till hotellet. Duschade, vilade och kollade på fotbollen som var kl 16 för att sedan ta oss till någon pub som skulle visa nästa match haha!

Vi gick till O'learys på Vasagatan men alltså wow, vilken urusel service. Vi fick inga menyer, tog oss 30-40 min innan vi fick beställa både dryck och mat. E fick se matchen så det var väl lite okej ändå, men det var så illa att folk gick där i från?? Kommer aldrig mer gå dit. Jaja, efter den upplevelsen så gick vi faktiskt till hotellbaren och satte oss som var på 8:onde våningen. Jag med ett glas rödvin och E med en öl. En underbar kväll helt enkelt!

Imorse så vaknade vi cid 9:30 och gick upp för att äta frukost, och vet ni vad? Efter det så låg vi bara i sängen tills det var dags att checka ut. Super mysig morgon! Grattis på födelsedagen bebi!<3

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter