STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Sommar 2019

God förmiddag<3 Hur mår ni? Jag mår bra tack, lite trött bara!

Jag har inte uppdaterat så mycket senaste veckan för jag har vart så sjukt trött verkligen men vill dela med mig utav min helg iallafall! Vi var ju i Stockholm, jag och E!

Lördag morgon tog vi tåget mot Stockholm med vårt bästa humör. När vi kom fram så gick vi till hotellet och kollade om rummet redan var färdigt men tråkigt nog så var det inte det. Tur som det var så har de flesta hotell ''luggage room'' så vi kunde lämna vår packning och ta en promenad ner på stan. Vi gick ner till Drottninggatan och strosade runt där i ett par timmar. Shoppade, åt lunch och bara mös. Jag ÄLSKAR ju Stockholm, det är så j*vla mysigt. När klockan närmade sig 15 så gick vi tillbaka till hotellet och skulle checka in men vårt rum var fortfarande inte färdigt. Efter MÅNGA om och men så fick vi till slut ett annat rum som var bättre, tack för det! Om det inte hade skett så vet jag inte om mitt tålamod hade pallat haha!

Väl uppe på hotellrummet så tog vi oss ett bad och vilade lite, sen var det dags att ta sig ner till Grönalund. Varken jag eller E har vart där sen vi gick i skolan så det var kul att få åka dit igen. Tyvärr så fick jag inte åka nå karuseller pga att jag är gravid. Så vi gick i lustiga huset, åkte kärlekstunneln och blå tåget. Det var fint väder och jag är så himla kär i den här mannen så vet knappt vart jag ska ta vägen. Romantisk kväll på grönan verkligen. När klockan närmade sig 20.00 så tog vi oss till stora scen för att kolla på SOMMARKRYSSET, vi stod längst staketet och som tur var så kom det en kille och frågade oss om vi ville gå in och sitta i publekn, bara sådär. Självklart ville vi det. Så en underbar dag blev ännu bättre när vi fick sitta i publiken, mummi & muffa såg oss på tv skrev de, sötisar<3 Efter det strosade vi runt lite men vi tog oss tillbaka till hotellet för jag hade så himla ont i både fötter och ryggen.

Söndagen bestod av sovmorgon, hotellfrukost och lite shopping igen. Sedan hemfärd. När vi kom hem åkte vi till IKEA och sen storhandlade vi. Efter det hamnade vi i soffan och började kolla på säsong 3 av Stranger Things. Sen var det tack och godnatt<3

Anledningen till att ni inte får nå bilder förutom från sommarkrysset är för att jag ville leva i nuet den här helgen men min älskling.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter