Tankar i livet.

Psykisk ohläsa, VINTER 2018//2019

Jaha tankar om livet. Vad försiggår i mitt huvud?

Jag är väldigt lycklig just nu, eller är på väg att bli iallafall. Hösten var väldigt jobbig och sorglig. Sorgen börjar lägga sig och jag känner att det verkligen är på väg att bli bra nu. Jag har börjat trivas i min vardag och övertänker inte saker lika mycket längre. Kan det vara för att hösten är över och jag vet att det bara blir ljusare ute nu? Ja, kanske. Men vet inte, börjar bara trivas med mig själv och med den jag är som person. Tänk att det ska ta 23 år att komma på det, och wow, jag är inte ens klar med det skulle jag tro.

Jag står upp för mig själv, står upp för andra som kanske inte vågar stå upp för sig själva, hjälper och ger komplimanger till folk. Jag säger som jag tycker och gör det gärna positivt.

Trots att allting är på väg att lägga sig nu och jag börjar bli lycklig i min vardag så har jag ändå en hel del ångest denna vecka, kan det vara för att detta är min sista vecka på jobbet? Min trygghet & kollegor finns ju här, helt fantastiska människor, allihopa. Men nu är det dags för mig att släppa ångesten, släppa postnord och jag har ju faktiskt gjort ett helt fantastiskt arbete här. Jag har fått månadens guldmedalj, vunnit årets konsult, var den snabbaste från min utbildningsgrupp att förflytta mig till en annan avdelning. Wow.

Men lyckan då? Vad framkallar den? Jo det måste vara att jag har lärt känna mig själv på ett annat sätt den här hösten, att jag och E har bevisat att vi tar oss igenom allt, även det värsta som kan hända. Vi är ett helt fantastiskt team han & jag. Alltid vi <3 Trots husbygge och sena kvällar där för E så har han stöttat mig till 100%, i både sorg och min uppsägning, allting. Han har verkligen ett psyke av stål, Tur att han är min.

Jag känner att jag behöver börja gå ut och gå igen, kanske till och med börja springa igen. Kommer ihåg när jag var som mest aktiv så mådde jag som bäst, det var underbart. Då bodde jag i köping dock men ska nog hitta en bra runda i Hallstahammar också. Det är ju så fint här men känner mig inte trygg här, men det borde gå att övervinna rädslan. Det är så skönt att få komma ut ensam och rensa både kropp och tankar.

Hur gör ni för att må bättre?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

Camilla,
Kommer sakna dig massor <3
camillaanderssonskane.wordpress.com/
emmysofie
emmysofie,
Och jag kommer att sakna dig hur mycket som helst <3
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter