Tappat rösten + min helg

VINTER 2018//2019

Date-night på bra hak, bio och fortfarande sjuk. Jag förstår inte. Hur mår ni idag? Jag mår bra men vet ni vad, jag har TAPPAT RÖSTEN. Vaknade senare än E idag så jag han inte prata nå, sen när han kom hem på lunchen så skulle jag prata och eehh, det kom knappt nå ljud?? Herregud så drygt men men .

Fredagen bestod av date night! Trots att jag fortfarande var hängig från förkylningen så pallrade vi oss ut, Vi hade bokat bord på bra hak och köpt bio biljetter till ESCAPE ROOM. Maten var självklart grym och filmen var helt okej!

Lördag förmiddag spenderade jag på tomten vid huset.. Skulle egentligen dit för att hjälpa E men det slutade med att jag byggde en snöskulptur. Så klart så tog jag inte kort, men den vart fan fin haha! är jag 3 år eller 23? Who knows. På eftermiddagen åkte vi hem till Mummi där vi åt, mös & skrattade. Det är alltså min mormor, har sån bra relation med henne. Hon är så himla kul!

Jaha, så idag söndag. Ingen röst men helt okej pigg, så jag har rensat mina garderober på kläder. E är hemma nu och kikar på fotbollen, han är så söt, bara för jag är knäpptyst (för man ska tydligen vara det när man tappat rösten), så är han också det haha, snuttis. Sitter och försöker göra gester så vi förstår varandra, men han kan ju bara prata haha? Jaja, nu ska jag duschis.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter