Tell your cat i said ''hi''

VÅR/SOMMAR 2021

Hello tisdag!

Idag har det bara vart en bajsdag. Jag tycker att allting som har med den här dagen att göra bara är skit. Luna vaknade miljontals gånger inatt så ingen har fått en ordentlig sömn. Jag behövde väcka henne imorse för att hinna till förskolan och ändå kom vi sent, hon vart väckt på fel sida om vi säger så.

Jobbdagen var ändå helt okej, fick en del gjort och det flöt på bra men ändå så hade jag något som skavde inom mig, vad vet jag inte. Och därför sitter jag här nu, min blogg är min dagbok och det är här jag delar med mig av saker jag egentligen inte ens vet om någon vill höra. Men mitt liv är inte så långt ifrån ditt heller. Vi alla har bra och dåliga dagar. Hur gör ni när ni har dåliga dagar?

Imorgon ska jag jobba och Luna ska till förskolan men eftersom det är stängningsdagar på förskolan i och med kristihimmelsfärd så har vi bestämt att jag och Luna åker ut till stugan med min mamma. Luna har tjatat om sin mormor i en vecka nu så det passade bra. Emil får tid till att bygga garaget som är på gång, jag får jobba lite och Luna får tillbringa tid med sin mormor på sin favoritplats. Vädret ska det inte vara nå fel på heller då värmen har börjat komma in så vi ska verkligen ta vara på detta. Vi kommer hem igen på fredag eftermiddag är tanken. Jag behöver bara få några möten avklarade! Funderar även på att vlogga från stugan, saknar det lite och nu när jag äntligen har investerat i en bra dator så kanske redigeringen kommer kännas lite roligare. Jag älskar ju att skapa så att få smygstarta lite med youtube igen vore nog toppen. Men mitt jobb och hälsan går alltid först så om det inte kommer upp så mycket så bli inte besvikna!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter