Tillbaka & förlåt

GRAVID 2019, Sommar 2019

Hej mina fina och otroligt trogna följare<3 jag ser att ni är in på bloggen och kikar fast jag inte uppdaterar något och därav förlåt.

Sista inlägget jag skrev var när vi sov sista natten i lägenheten och så mycket har hänt sedan dess. Vi har flyttat, jag har vart i ullared, fokuserat på youtube och min foglossning har blivit värre. Nu har allting lagt sig och planen är att jag ska komma tillbaka som vanligt nu här på bloggen. Det blev ingen blogguppdatering om graviditeten och vecka 28 så jag kommer slå ihop vecka 28 och vecka 29 på onsdag istället. Hoppas det är okej med er.

Idag är det söndag och ni som följt mig ett tag vet att det är min favorit dag på veckan, men jag är sååå himla trött idag. Vi var och städade lite i lgh idag men tyvärr så orkade inte jag så mycket så vi åkte hem efter någon timme. Min rygg och fötter pallade inte så mycket och det är sååå himla frustrerande. Jag vill bara bli klar.

E skulle hjälpa sin syster att köpa en ny tv idag så jag följde med och lät dem släppa av mig på Erikslunds Shoppingcenter för jag skulle inhandla de två sista grejerna till moschi i klädväg!! En overall och ''anti-riv vantar''. Ska visa i ett annat inlägg vad vi har köpt till henne. Eftermiddagen har spenderats i soffan och strosat runt lite här hemma, jag stortrivs i huset. Jag ville bara komma in och säga att jag lever och ni behöver inte vara oroliga haha. Nu är jag tillbaka!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Wow så vacker! Vilket mom glow😍
nouw.com/matildawaern
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter