Ung & psykiskt instabil

Vinter 2017//18, Psykisk ohläsa


''Att få höra hur du kämpar och tar dig ur din psykiska ohälsa vore intressant, har själv en ständig kamp så skulle va fint att få tips för att själv kunna må bättre.''

Denna kommentar fick jag utav @linuscooler , klicka HÄR för att komma till hans blogg.

Tack Linus för kommentaren och jag delar mer än gärna av mig. Har man en kamp i sig själv så ska man veta att man inte är ensam, då kan det vara bra att läsa att andra har samma problem. Kanske inte samma, men liknande.


Idag mår jag bra, inte helt okej, men guud va långt jag har kommit på 1 år. December 2016 så blev jag sjukskriven. 21 år gammal och gått in i väggen? Det kan inte vara sant tänkte jag. Det var då jag började med den här bloggen. Det hjälpte mig. Jag hade inga läsare men ändå skrev jag varje dag. För att inte bli ''inlåst'' hemma så tog jag mig till biblioteket och hade med mig datorn. VARJE DAG. Jag skrev om hur det senaste dygnet hade varit och om hur jag mådde. Det var mitt sätt att bearbeta. Trots att jag gick hos en psykolog så var detta min hjälp. Jag fick ur mig allting och nu så hoppas jag att med mina erfarenheter kan jag hjälpa andra. Ung & psykiskt instabil. Än idag får jag mina panikattacker och känner ångest, men jag har lärt mig att försöka andas bort det. Det var viktigt för mig att få skriva av mig på bloggen efter jag hade haft en panikångest attack eller liknande. Jag har självhypnos via en ljudbok varje kväll som gör att jag kan slappna av och sova. Jag är väldigt orolig i kroppen fortfarande, det har jag väl alltid varit.

Genom att ta bort alla negativa personer i min omgivning och att bara omge mig med positiv energi så behöver jag idag inte gå hos en psykolog. Jag äter fortfarande mina antidepressiva efter 1,5 år och hoppas att en dag, kanske inte snart, men en dag kunna leva utan dem. Jag bytte jobb i Oktober 2017 och kan nog säga att jag aldrig någonsin har mått bättre.


Om du har gått igenom något jobbigt eller behöver prata med någon som inte vet någonting om dig så finna jag alltid här för dig. Lägg en kommentar eller skicka ett meddelande här på NOUW så svarar jag alltid. Det kan vara allt från kärleksproblem till familjeproblem. Jag har nog upplevt eller kan ha förståelse för det mesta.

Jag har själv valt att leva ett bra liv idag, hur är ditt?

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

linuscooler
linuscooler,
Tack för att du nämnde mig i texten! Fortsätt att va stark och du är en inspiration! Känner igen mig så mycket i de du skriver! Rensa bort negativa människor osv! Panikattacker hade jag ständigt ett tag, var i ett olyckligt förhållande och kunde knappt andas ibland, de gäller att inse att något är fel och börja om igen, sköt om dig och det är skönt att veta att man ej är ensam! Ha en bra dag! 😊
nouw.com/linuscooler
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter