Varför började jag blogga?

Psykisk ohläsa, Vinter 2017//18

Alla har vi våra anledningar till att läsa bloggar, skriva bloggar & tankar kring detta. Jag har alltid haft en blogg, säkert sedan jag var 14 år iallafall. Alla år så har jag haft det för att jag ''vill bli känd'', jag såg upp till alla bloggare. Jag hade en blogg paus på kanske 2 år men förra hösten när jag gick in i väggen så det enda som hjälpte mig då var att skriva av mig.


Så varje dag så skrev jag ett nytt inlägg om mina känslor eller framsteg. Jag klev inte utanför dörren på väldigt länge så att när jag kom på bloggandet igen så lovade jag mig själv att jag inte skulle blogga hemifrån, jag skulle ta mig ut. Sagt och gjort.


Jag bodde då i Köping och det enda stället jag kände mig någorlunda trygg på var på biblioteket. Där var det tyst & knappt på människor. Dit åkte jag varje morgon och satte mig och skrev om mina framsteg och allt var jag kände. Jag satt även där och skrev med andra personer över internet som hade samma problem som mig. Gick med i en facebook grupp och där peppade vi varandra. Jag la upp mina inlägg i den gruppen och wow vilken respons jag fick. JAG hjälpte andra när jag trodde att jag inte ens kunde hjälpa mig själv.


Där har vi anledningen till varför jag startade upp bloggen igen, det räddade mitt liv.

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter