Veckan

Måndag och jag är tillbaka på nouw. Huuur kul?? Jag är så taggad att skapa så mycket content till er!

Jag tänkte dela med mig utav min vecka jag har framför mig för vi har såå mycket att stå i då vi ska ha Lunas namngivning på söndag, hur ser er vecka ut?

Måndag: Idag har Johanna vart här, vi har käkat lunch och haft en riktig ''tjejsnack-dag''. Hon åkte hem strax innan 16 och sen kom Emil hem. Då har jag städat Lunas rum och förbjudit familjen att gå in där om dom inte städar efter sig haha! (Luna använder alltså inte sitt rum, hon leker ute i vardagsrummet och sover med oss)

Tisdag: Planen är att jag ska handla det som ska inhandlas till namngivningen på söndag så när Emil kommer hem från jobbet så ska jag åka på en gång till stan för att fixa!

Onsdag: Emil ska städa bort ''byggarbetsplatsen'' på altanen och jag ska hämta ut paket. Det är lite saker till namngivningen och till Lunis.

Torsdag: Tvättdag! Tvätta, hänga tvätt och vika in i garderoberna! Allt ska ju vara undenplockat och undantvättat innan söndag.

Fredag: Stoooorstädning, hela huset ska bli skinande rent. Haha men sen får vi se hur rent det kommer vara och hur länge, man har ju trots allt en bebis!

Lördag: Baka, baka och baka! Jag har ju bestämt mig för att jag ska baka ALLTING tills söndagen så hela dagen blir det att baka. Jag ska försöka hinna iväg en snabbis på kalas också!

Söndag: Dekorera och fixa det sista. Kl 14.00 är det ''välkomstfest'' för Luna!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter