VECKAN

Höst 2017, INREDNING

Heej mina fina! Hur mår ni? Jag mår ganska bra idag tack!

Jag sitter med en kopp kaffe vid köksbordet och kollar på när E skruvar det sista på altanen. Iallafall för i år, vi ska ju ha en stor del inglasad men det blir inte förrns nästa år. Jag tog en liten paus i mitt småfix här hemma, jag håller nämligen på att välkomnar in hösten i huset. Jag ska upp med tavlor, byta ut filtar och ta fram ljuslyktor. Det börjar ju bli mörkare och mörkare på kvällen för varje dag som går nu och jag tycker det är såå mysigt. Efter koppen kaffe så ska jag fortsätta, men tyvärr, som ni vet så orkar inte jag så länge. Jag blir så himla trött så jag tänker att jag ska planera lite och svara på mejl gällande blogg/instagram emellanåt. Men först vill jag dela med mig utav vad min vecka har att erbjuda!


Måndag: Planera tavelvägg och få upp den, E mååååste hjälpa mig med det idag haha! Även påbörja höst-fixet här hemma.

Tisdag: Gå upp tidigt och ringa läkaren, behöver en ny tid för att diskutera min sjukskrivning. Så förhoppningsvis så har jag en ny tid redan imorgon. Eftersom jag går upp tidigt så ska jag äta en goood frukost och sen testa gravidyogan för första gången, om min fot och rygg tillåter.. Men ska göra de övningar jag kan utan att belasta rygg eller vänster fot för mycket! Vi ska även på föräldrakurs på kvällen 😘 (+det kommer upp en ny video på youtube!!)

Onsdag: Tvätt-dag!

Torsdag: Morgon yoga igen om min kropp har tillåtit det, hoppas hoppas!! & sen även eventuellt jobb 50% om min sjukskrivning inte blir förlängd.

Fredag, lördag & söndag: Jag har absolut ingenting planerat i helgen förutom att filma nästa veckas video, det blir en ''fixa skötbord & vagn- vlogg''. Så det blir förhoppningsvis en lugn helg, meeen känner jag oss rätt så kommer väl vi bli uttråkade och hitta på något haha!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter