Vi väntar en liten....

GRAVID 2019, VÅR 2019

God morgon snuttisar! Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött men det gööör ingenting för jag ska bli mamma.

Igår var vi ju på det berömda ultraljudet, RUL. Allting gick jätte bra, bebis rörde sig väldigt mycket och verkade väldigt bestämd. Inte konstigt att man känner av bebis hela tiden! Vi mätte och kollade så allting såg bra ut på bebis och det gjorde det, hur frisk och fin som helst. Vi vart flyttade en vecka också så istället för att gå in i vecka 19 igår så går vi in i vecka 18 idag, så still a sweetpotato. Och eftersom det blev en extra vecka så ville barnmorskan att vi skulle komma in för ett extra ultraljud om 2 veckor och det är vi bara glada för!

Nu till KÖNET, vad tror ni om ni inte redan sett på instagram? Vi ville ju såklart veta detta så man kan förbereda det mesta för ja, jag är väldigt så att när bebisar är små så vill jag ha blått om det är kille och rosa klänningar om det är tjej, sen när barnet blir större och kan bestämma själv så får självklart hon/han ha på sig vad den känner passar. Men okej, sluta dryga nu.. Jo det är en liten liten, TJEJ som kommer till oss i oktober!! En liten ''mini-Emmy'' med inslag av E haha, Förstår ni hur fint det är? 50% av mig och 50% av älskling, blev en liten tjej.

E trodde ju att det var en tjej medans jag var bombsäker på att det var en pojke så jag vart lite chockad faktiskt, men självklart SÅÅ LYCKLIG!

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Emelie är ett tips som bebisen kan heta 😊
nouw.com/simonandersson
emmysofie
emmysofie,
Vi har redan ett namn men tack ändå 😊
nouw.com/emmysofie
Elin
,
Hej😊 Såg bilderna du la upp när du var bebis. Vad var det för ställning du hade för benen?
Vilket bf hade du från början och vilket bf har du nu?
Tror du bebisen kommer innan eller efter bf?
Gjorde ni KUB? Varför/varför inte?

Om du orkar, kan du inte göra ett inlägg om missfallet? Kram och stort grattis till bebisen❤️
emmysofie
emmysofie,
Hej! Jag tar med dina frågor på söndag i ett inlägg så får du svar då. Och absolut så kommer ett inlägg om missfallet längre fram. Kram!
nouw.com/emmysofie
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter