Vovvar

Vår 2017

Haft så mycket de senaste dagarna, jag är helt slut i kroppen och hjärnan. Nu börjar min kropp säga emot. Självklart är inte allt dåligt, allt är såå bra också. Hade världens mysigaste helg, i lördag var Ellie, Douglas (vovve) och Michaela här hela dagen och kvällen. Vi kollade på melodifestivalen och bara skrattade en massor. Popcorn, chips, dipp och godis, behöver man nå mer? Det var en av de bästa nyktra lördagarna på länge. Så så kul hade vi.


Människor ger och tar så mycket till varandra och det bästa som finns är väl när man får lika mycket som man ger. Så fint. Är glad för de relationerna jag har till mina vänner. Dom är så fina (speciellt Douglas).


Imorgon kommer pappas vovve hit, bobby, Han ska bo här till söndag. Har hela helgen planerad med honom såklart. Det är jag väldigt glad över. Djur, speciellt hundar, ger så mycket till en. När man känner sig lite ledsen så finns det väl ingenting som tröstar lika mycket som när en hund kommer och gosar, den vet. Jag och Bobby har ingen riktig relation än då vi bara har träffats några få gången men efter helgen kommer vi säkert komma bra överens tror jag!

(Douglas får vara modell idag)

För alltid er, Emmy Andersson

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Twitter